székács gyula

A BonsAI Sustain elkötelezett a partneri együttműködések, kooperációk kialakítása mellett.

Székács Gyula stratégiai tanácsadó, fenntarthatósági szakértő, a Greenpact alapító tagja, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a fenntarthatósági és környezetvédelmi stratégiák kidolgozása terén. Széleskörű szakértelme kiterjed a zöld vállalati megoldások fejlesztésére és az üzleti fenntarthatóság elősegítésére, amellyel a cégek nemcsak csökkenthetik karbonlábnyomukat, de versenyelőnyt is szerezhetnek a piacon.

Székács Gyula kiemelt szerepet vállal abban, hogy a Greenpact partnerei hosszú távú, fenntartható növekedési pályára álljanak, segítve őket a globális környezetvédelmi kihívások kezelésében. Szakmai pályafutása során számos sikeres projektet vezetett, amelyek célja a környezeti terhelés minimalizálása és az innováció elősegítése volt. Elkötelezettsége és stratégiai gondolkodása révén hozzájárul ahhoz, hogy a Greenpact ügyfelei hosszú távon stabil, jövőbe mutató megoldásokra építhessenek.

Greenpact – Stratégiai partnerünk a fenntarthatóságért

A Greenpact egy meghatározó szereplő a fenntarthatósági és ESG tanácsadás területén, akik kiemelkedő szakértelemmel segítenek vállalkozásoknak és szervezeteknek a környezetvédelmi célok elérésében. Partnerként ők felelősek azért, hogy a BonsAI Sustain projekt részeként biztosítsák a legújabb, leginnovatívabb megoldásokat a fenntarthatósági kihívások kezelésére.

Küldetésük, hogy személyre szabott tanácsadással támogassák partnereinket a fenntartható üzleti gyakorlatok megvalósításában, melynek révén hosszú távon növekvő profitot és értéket teremtenek.

Szolgáltatásaik

  • Környezetvédelmi stratégia kialakítása: A Greenpact szakértői átfogó megoldásokat dolgoznak ki a cégek karbonlábnyomának csökkentésére és zöld céljaik elérésére.
  • Fenntarthatósági auditok: Segítenek a meglévő működés zöldebbé tételében, az energiahatékonyságtól kezdve a hulladékkezelésig.
  • Körforgásos gazdaság támogatása: Innovatív megoldásokkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a cégek minél inkább be tudják illeszteni a körforgásos gazdaság elveit a működésükbe.

Miért a Greenpact?

A Greenpact több éves szakmai tapasztalatával és átfogó fenntarthatósági szemléletével megbízható partnerünk, hogy a BonsAI Sustain projekt valódi hatást gyakoroljon a jövőnkért. Együtt azon dolgozunk, hogy technológiai és fenntarthatósági fejlesztéseinkkel hosszú távú, pozitív változásokat érjünk el.

Bővebb információk a Greenpact weboldalán.